Lentelunch brengt buurtbewoners en lokale onderneming samen | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
De heer en mevrouw Bouman en mevrouw van Uffelen, drie van de senioren die getrakteerd werden op een lentelunch
De heer en mevrouw Bouman en mevrouw van Uffelen, drie van de senioren die getrakteerd werden op een lentelunch (Foto: )
Bedrijfsberichten

Lentelunch brengt buurtbewoners en lokale onderneming samen

Bodegraven - Afgelopen vrijdag brachten medewerkers van softwarebedrijf Stabiplan een bezoek aan seniorenflat de Leidsche Poort met een gezellige 'lentelunch' om het contact in de buurt te versterken.

De medewerkers van Stabiplan schoven aan bij mensen thuis in de Leidsche Poort met een speciale lente lunch-box, die werd verzorgd door Restaurantje aan den Rijn. Circa vijftien werknemers en twintig senioren hadden zich voor de lentelunch opgegeven. "Een erg origineel en gezellig idee", noemde één van de bewoners het. Het is niet de eerste keer dat het softwarebedrijf iets voor de buren organiseert. In 2017 en 2018 werden de buurtbewoners voor een kerstfeest uitgenodigd op het Stabiplan-kantoor. Hier werd een rondleiding met verschillende workshops gegeven voor de meer dan 70 bezoekers, gevolgd door een feestelijk kerstdiner en kooroptreden.

Ria Leeuwenburgh, managementassistent bij Stabiplan en één van de initiatiefnemers van de lentelunch: "Na het succes van het kerstfeest leek het ons leuk om ook eens bij onze buren op bezoek te gaan. We hopen hiermee ook andere lokale ondernemingen te inspireren om iets voor hun omgeving te doen."

Meer berichten