Afbeelding

Haar naam is Esther

Algemeen Politici aan het woord

Laten we wel wezen: waarschijnlijk weet u het nog niet, op wie u gaat stemmen bij de Europese verkiezingen. En, wees eerlijk; er is best een goede kans dat u morgen uiteindelijk geen enkel stemhokje bezoekt, ondanks dat stemmetje in uw achterhoofd dat fluistert dat u dat eigenlijk wel zou moeten doen.

U bent vermoedelijk niet de enige. Voor veel inwoners van de verschillende dorpen in onze gemeente zullen de verkiezingen voor het Europees Parlement aanvoelen als een ver-van-mijn-bed-show. Het zou zomaar kunnen dat de afgelopen dagen – die vol zaten met debatten, campagneactiviteiten en grote woorden – daar weinig aan veranderd hebben. Als dit bij u het geval is, dan wil ik u graag een leuk feitje vertellen over de komende stembusgang. Het is een detail dat deze verkiezingen wellicht iets dichterbij zou kunnen brengen.

Een van de kandidaten voor het Europees Parlement woont namelijk in uw eigen gemeente! Goede kans dus dat u haar wel eens tegenkomt bij bijvoorbeeld de kapper of in de winkel. Niet alleen is ze lijsttrekker van haar partij bij de verkiezingen van morgen, maar ook vice-voorzitter van de grootste fractie in het Europees Parlement. Ze is bovendien erg betrokken op het reilen en zeilen van onze gemeente.

Toch nieuwsgierig geworden naar deze kandidaat? Haar naam is Esther, en als u meer wilt weten over haar standpunten, inzet en staat van dienst, google dan even op 'Esther' en 'Driebruggen'.

Reinder van Meijeren

Raadslid CDA Bodegraven-Reeuwijk

Advertentie

Categorieën