Logo kobr.nl
Foto:
Sport

Spannende finale bij BedrijvenDubbelToernooi TTV Reeuwijk

Reeuwijk – Afgelopen donderdag vond het BedrijvenDubbelToernooi plaats aan de Overtoom in Reeuwijk-Dorp. Zestien bedrijventeams deden mee aan het toernooi.

De afslag vond afgelopen donderdag stipt om 20.00 uur plaats. Zestien bedrijventeams bonden de strijd aan op de vier tafels in de zaal. Vier poules van vier teams die streden om een gunstige positie in de tweede ronde. In wedstrijden van 8 minuten werd er fel en op de millimeter getafeltennist. Wie niet speelde zat uit te puffen langs de kant of zocht nog wat meer gezelligheid in de bar.

De finale werd gespeeld door de teams van Spring Architecten, vaste klant in de top 3 en al eerder toernooiwinnaar, en het Team Hillegom, dat al twee keer 2e werd in het verleden. De teams deden nauwelijks voor elkaar onder in de eindstrijd. Jonathan den Hertog en Rogier Groen (Team Hillegom) wisten met nipt verschil (28-26) Cor de Jong en Jan Poortermans (Spring Architecten) voor te blijven. De hartstochtelijke aanmoedigingen van kleinkinderen De Jong mochten niet baten.

Meer berichten