Logo kobr.nl
Sport

De 52e Jeugdolympiade bij ESTO op 1 en 2 juni 2019!

Bodegraven - Bij ESTO wordt 1 en 2 juni de 52e Jeugdolympiade gehouden. Ruim 150 kinderen doen mee aan dit sportweekend. Op zaterdagmorgen zal de vlam worden ontstoken door Timo Reedijk, de winnaar van de Jeugdolympiade van vorig jaar!

Dit jaar is gekozen voor het thema super/striphelden. Toeschouwers zullen hun ogen uitkijken bij de opening op zaterdagmorgen. Donald Duck, de Smurfen, Captain America, Spiderman en nog veel meer andere helden zullen dan het voetbalveld betreden en hun mascottes tonen aan het publiek. Welk team zal de mooiste hebben gemaakt?

De Ieniemienies en de spelers van de Stadioncompetitie gaan op zaterdag naar de binnenspeeltuin Ballorig in Gouda. De jeugd onder 8 jaar tot en met 13 jaar blijft bij ESTO om allerlei leuke (team)spellen te doen. Op zaterdagavond gaan de oudste kinderen op survival bij de Reeuwijkse Hout. Voor de jeugd onder 8 en 9 jaar wordt een heuse mini-survival bij Esto gehouden. Na de surival lopen de oudste kinderen terug naar Esto waar nog een leuk avondprogramma volgt. Zij mogen dan blijven overnachten in de tenten op het voetbalveld.

Eén van de hoogtepunten van de Jeugdolympiade, de penaltyfinale, begint zondag 2 juni om 14.00 uur. Gastkeeper dit jaar is Robert Zwinkels. Robert is keeper bij ADO Den Haag. Welke held zal dit jaar de penaltytrofee mee naar huis mogen nemen?!

Meer berichten