Logo kobr.nl
Sport

Einddrive 2019 Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven - Het bruiste afgelopen zaterdag 25 mei in het centrum van Bodegraven van de activiteiten. Daar paste de bridgedrive van bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk, ter afsluiting van het seizoen, mooi bij.

De leden van alle vier de speelmomenten deden aan de wedstrijd mee. Dit jaar was ook ons 14-jarige lid Marieke van der Valk een van deelnemers. Ze speelde met haar moeder, die dit jaar het bridgen geleerd heeft. Zij waagde zich, net als drie andere paren die dit jaar leerden bridgen, al aan deze wedstrijd. Zij speelden tegen bridgers met al meer dan 50 jaar ervaring! Hun positieve reacties aan het eind van de wedstrijd waren heel opbeurend. Iedereen had een verhaal hoe ze van de sterkere spelers punten hadden afgesnoept.

Aan de wedstrijd was ook een loterij verbonden, waarbij een van de oudste deelnemers, Frans van Nierop, een prijs in de wacht sleepte. De middag werd afgesloten met de prijsuitreiking met een drankje en een hapje in ´Het Centrum´. Voor de tweede keer in 12 jaar heeft het echtpaar Wied en Wil Polle de wisseltrofee ´De Henk Vink beker´gewonnen. De beste spelers van de maandagavond waren Hans en Francis de Groot, de dinsdagavond Rein en Willy de Meijere, de woensdagmiddag Gerrit Mulder en Jan Wesselo en van de donderdagavond Simon van Kastele en Letty Wolswijk.

Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk kijkt terug op een geslaagde middag.

Meer berichten