Logo kobr.nl

Exclusieve shopping night met Fred van Leer

Bodegraven - Dág inpakstress! Want met de nieuwe collectie van Fred van Leer ben je ready for take off! Na vier succesvolle damescollecties slaan Shoeby en Fred van Leer opnieuw de handen ineen. Dit keer laat Fred zijn creatieve brein los op de zomercollectie voor de dames. Om zijn nieuwe collectie te vieren zal Fred van Leer vier Shoeby-winkels langs gaan. Op dinsdag 18 juni is hij in Bodegraven voor een exclusieve shopping night.

De nieuwe collectie is een holiday collectie vol met zomerse items. En zoals hij het zelf zegt: "Deze freaking collectie is helemaal de bom!" De collectie is sexy, draagbaar en heeft een hoog festivalgehalte.

Na de lancering op maandag 10 juni zal de collectie in alle Shoeby-winkels en online te koop zijn. Fred van Leer zal in de dagen daarna langs vier Shoeby winkels gaan om zijn collectie te vieren. Op dinsdag 18 juni organiseren we een exclusieve shopping night voor 60 genodigden bij Shoeby Bodegraven. Een heus modespektakel met shoppen, stylingtips van Fred van Leer, hapjes & drankjes en bovenal heel veel gezelligheid.

Meer berichten