Storm van Dijk

Judoka Enzo Hermsen boekt succes op internationaal toernooi in Luxemburg Judoka Storm prolongeert landstitel met team

Algemeen

Bodegraven - Enzo Hermsen heeft in Luxemburg in de categorie - 18 jaar - 66kg een mooie derde plek gehaald. Na de eerste wedstrijd verloren te hebben wist hij de volgende vijf wedstrijden te winnen.

Afgelopen zaterdag 15 juni werd in Nijmegen het Nederlands judokampioenschap teams gehouden. Storm kwam voor het team uit in de -60 kilo. Na drie wedstrijden plaatste het team zich succesvol voor de finale waarin de tegenstander met 5 tegen 0 het nakijken had. Extra knap omdat de landstitel vorig jaar ook al op naam van Mahorokan Maassluis stond, de club waar de Bodegraafse Storm sinds vorig jaar voor uitkomt.