Logo kobr.nl
Foto:

Zwem voor je hart

Bodegraven - Het Open Water Bodegraven is zaterdag 22 juni prominent aanwezig in hartje Bodegraven. De eerste officiële wedstrijd van het Openwater wedstrijd seizoen vindt dan in de Oude Rijn plaats.

De sluis in Bodegraven is het centrale punt waar alle zwemmers zullen finishen. De langere afstanden (5km en 2,5km) starten in Nieuwerbrug en Wierickerschans. Alle andere deelnemers starten onder de mooie boog van de Hartstichting aan de Rijnkade. Er doen bijna 300 wedstrijdzwemmers mee.

Als rode Hart (lees: draad) door door dit evenement lopen de donaties aan de Hartstichting. Van alle inschrijfgelden gaat € 2,50 naar de Hartstichting, maar er is ook een speciale sponsorzwemtocht van 2,5 km welke start bij Fort Wierickerschans en ook in de Sluis van Bodegraven eindigt. Iedereen met een zwemdiploma mag hieraan meedoen. Vind je 2,5 km te ver? Dan mag je ook kiezen voor 1 km of 500 m. Al het inschrijfgeld van deze sponsorzwemtocht komt ten goede aan de Hartstichting.

Wil je ook meedoen? Inschrijven voor Zwem voor je Hart kan nog tot vrijdagavond 21 juni. Stuur een e-mail naar openwaterwedstrijdbodegraven@gmail.com en je ontvangt meer informatie.

www.bzpc-bodegraven.nl/openwater

Meer berichten