Afbeelding

Jam in the Park: hét festival zónder line-up

Algemeen

Bodegraven - Op 6 juli a.s. vindt de tweede editie plaats van Jam in the Park. Het festival zónder line up voor de hele familie in de Oude Zustertuin in Bodegraven. Met een kleedje in het gras, hapje, drankje, vermaak voor de kinderen en muziek in de vorm van een laagdrempelige jamsessie in de openlucht.

Dit jaar is er méér vermaak voor de kinderen. Twee coole springkussens, hoelahoop workshops, schminken, je haar laten invlechten, een glittertattoo laten maken en genieten van popcorn of een suikerspin. Alle kinderactiviteiten alsmede een heuse limonadebar zijn de gehele dag volledig gratis.

Daarnaast is er een jamsessie. Deze is laagdrempelig en voor elke leeftijd en niveau. De organisatie verzorgt een volledige backline, muzikanten brengen enkel hun eigen instrument mee met uitzondering van drums, deze zijn natuurlijk aanwezig. Beginnend of gevorderd muzikant? Schroom niet om deel te nemen, juist de combinatie levert mooie momenten op. Geheel zonder line up is het niet, tussen de jamsessies door zal je ter afwisseling vermaakt worden met korte setjes van de band Midwest en tienerband Wraith, van de dochter van Little Stef gitarist Richard Bakker, zal enkele nummers spelen.

De laatste schakel is het hapje en het drankje. De limo voor de kinderen is de gehele dag gratis, voor de ouders of volwassenen zijn er koude dranken verkrijgbaar aan de bar. Daarnaast is er als uitbreiding op vorig jaar in verband met de latere eindtijd méér mogelijkheid tot heerlijk eten. Naast het bekende festivalfood wat de gehele dag verkrijgbaar is, is er dit jaar de mogelijkheid om tegen kleine prijzen een heerlijke warme en gezonde maaltijd te nuttigen aan het buffet. Een laagdrempelig en gezellig evenement voor het hele gezin.

Kom kijken op 6 juli tussen 14.00 en 20.00 uur bij de Oude Zustertuin in Bodegraven. Toegang is gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën