Logo kobr.nl
Foto:

Veel diploma's en limieten

SYNCHROONZWEMMEN

Bodegraven - Zaterdag 23 juni j.l. vond in zwembad de Veur in Zoetermeer een limietenwedstrijd plaats. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de bovenbouw van het sycnhroonzwemmen. Het doel van deze wedstrijd is om limieten te behalen voor de NK's van 2020. Er zijn twee limieten nodig om een NK te mogen zwemmen, er zijn meerdere wedstrijden per seizoen om een limiet in de wacht te kunnen slepen. BZ&PC nam aan deze wedstrijd deel met 22 synchroonzwemsters verdeeld over vier categorieën: AGE I, AGE II, junioren en senioren. 

In de categorie AGE I zwommen Kate de Jong, Evi van Herwijnen, Jamie Ruven en Maud Bannink.

In de categorie AGE II zwommen Isabel van den Hoeven, Felicia Leemburg, Feline Ewalds, Megan Amling en Lieke Liefting. Isabel, Felicia en Feline behaalden een limiet voor de NK Synchrobeat.

In de categorie junioren zwommen Marije Koot, Maike van Vliet en Barbera Coehoorn. Marije behaalde een limiet voor het NJK en Maike wist haar diploma te halen.

En in de categorie senioren zwommen Anna Verdouw, Sabine van Oossanen, Elza van Vliet, Daniëlle Verleun, Gerianne Koot, Michelle van der Neut, Jasmijn van Beijnum, Jente Doornhein, Charlotte Leemburg en Evy Onderwater.

Anna, Sabine, Elza, Daniëlle, Gerianne, Michelle, Jasmijn en Jente wisten allemaal een ploeglimiet voor het NK binnen te slepen. Elza, Daniëlle, Gerianne, Jasmijn, Jente en Charlotte namen hun diploma mee naar huis.

De onderbouw zwemt volgende week nog een uitvoeringenwedstrijd in het Hofbad in Den Haag, iedereen is van harte uitgenodigd om daar te komen kijken. De wedstrijd start om 14:00 uur, de toegang is gratis.

Lees ook

Meer berichten