Afbeelding

Prijsvraag: bedenk een nieuwe naam voor Bruggehoofd

Algemeen

Reeuwijk - In Reeuwijk-Bug West liggen de straten al enige tijd open en wordt er hard gewerkt aan nieuwe riolering en het ophogen van de gehele wijk. Het wijkteam Reeuwijk-Brug West heeft hier al veel mee te maken gehad en nodigt u uit om ook deel te nemen in dit project in de vorm van een prijsvraag: welke naam zou u het plein bij de winkels bij Bruggehoofd willen geven? Sandra van Grieken, secretaris wijkteam Reeuwijk-Brug West: "Want het plein is niet van het wijkteam of de ondernemers, maar van ons allemaal."

Het idee voor de prijsvraag kwam spontaan omhoog. Sandra: "We bespraken het tijdens een bijeenkomst van het wijkteam en iedereen was enthousiast over het idee. Daarna zijn we met de ondernemers om tafel gegaan en ook zij stonden er unaniem achter. Daarom wil ik u oproepen om een leuke naam voor het plein in te zenden op onze prijsvraag. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar alle inzendingen."

Het wijkteam heeft meegedacht over de invulling van het plein. Sandra: "En daar is gehoor aan gegeven. Dit plein wordt hét centrum van Reeuwijk-Brug West." Er komen plantenbakken met betonnen randen, waar mensen op kunnen zitten. Ook komt er beplanting en een kunstwerk van de overleden Reeuwijkse kunstenaar Cees Andriessen.

Prijsvraag

Laat voor 20 juli weten welke naam u het plein zou willen geven. Stuur uw inzending naar reeuwijk-brug-west@dorpenwijk.nl of breng deze in de winkel van COOP of Electro World van Dijk Reeuwijk. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Uit alle inzendingen zal de jury een winnaar kiezen.

Advertentie

Categorieën