Logo kobr.nl
Foto: Rik Wolswijk | PHOTORIK
Sport

Creatieve eindejaarsvoorstelling Studio Viva Dans

Bodegraven - Afgelopen weekend was het dan zover. Zowel zaterdag als zondag werd het Evertshuis druk bezocht door familie en vrienden om naar de jaarlijks terugkerende dansuitvoering te komen kijken van de dansleerlingen van Studio Viva Dans.

In de vier voorstellingen werden onder leiding van de dansdocenten choreografieën getoond in verschillende dansstijlen. Van modern, tot klassiek, van Jazz-Dans tot Street Dance / Hip Hop. Dansers en danseressen van jong tot oud konden ook dit jaar weer laten zien waar zij het hele jaar naartoe hebben gewerkt. De make-up en de op maat gemaakte dansoutfits, maakten de creatieve choreografieën helemaal compleet.

Dit jaar stonden de voorstellingen in het teken van het Thema "Aladdin". Bij aankomst in het Evertshuis stonden de Disney-figuren Aladdin & Jasmine klaar in de foyer om met geïnteresseerde bezoekers op de foto te gaan. In het slotwoord van de elfde eindejaarsvoorstelling sinds het bestaan van Studio Viva Dans, sprak Carolien haar dank uit richting alle dansers, dansdocenten, vrijwilligers en de organisatie van het Evertshuis.

Tekst: Helena van Os

Meer berichten