Hans-Wouter Valk legt de selectiespelers uit wat zij van de Commissie Selectie Senioren mogen verwachten.
Hans-Wouter Valk legt de selectiespelers uit wat zij van de Commissie Selectie Senioren mogen verwachten.

Selectie Rohda'76: geen blubberende kipfiletjes

Algemeen Sport

Bodegraven - De selectievoetballers van Rohda'76 komen deze zomer geen grammetje aan. Dus geen blubberende kipfiletjes boven de broekriem bij de start van het nieuwe seizoen op maandag 12 augustus. Tenminste, als de spelers de aanbevelingen opvolgen van de technische staf. Die gaf trainings- en voedingsadviezen voor de komende weken. Dat gebeurde tijdens een informatieavond waarop werd vooruitgeblikt op de nieuwe voetbaljaargang. Voorafgaand aan die bijeenkomst noteerde de technische staf het gewicht van iedere speler.

Behalve dat, werden naast een flink aantal jeugdspelers uit de eigen jeugd, ook vijf nieuwe selectiespelers voorgesteld, te weten: Wessel Sterk (keert terug van één seizoen ARC), Niels Valk (ARC), Raby El Bouny (Bernardus), Pim de Vries (Schoonhoven) en Jasper van Diemen (ESTO).

Verder heeft Rohda'76 in de achterliggende weken een technische commissie samengesteld: Commissie Selectie Senioren Rohda'76. Die gaat bestaan uit Ard Hoogendoorn, Erik Dijk, Wijno Verweij, Paul Marck, André Eggerding en voorzitter Hans-Wouter Valk. ,,Wij willen structuur aanbrengen in het technisch beleid van de vereniging en gaan het bestuur en de technische staf van het eerste en tweede elftal ondersteunen. Daarnaast zijn wij ook een klankbord voor selectiespelers'', laat Valk weten. Tot slot gaf Erik Lette van fysiotherapiepraktijk Keulen & Brusse nog adviezen over het voorkomen van blessures.

Na de eerste training op 12 augustus volgt op dinsdag 20 augustus de eerste oefenwedstrijd, thuis om 19.30 uur tegen Zevenhoven.

Advertentie

Categorieën