Heropening plein winkelcentrum Bruggehoofd

Algemeen

Reeuwijk - Op 14 september is het feest op winkelcentrum Bruggehoofd. Het winkelcentrum en plein waren toe aan renovatie en na maanden opknappen is het plein weer helemaal nieuw. De mooie zwarte stenen met een glinstering geven een luxe uitstraling aan het plein. Tevens zijn er nieuwe bloembakken geplaatst en een leuke ontmoetingsplek. Kortom, tijd voor een feest.

Bij een nieuw plein hoort ook een nieuwe naam. Veel reeuwijkers hebben mogen meedenken voor een nieuwe naam voor het winkelcentrum, welke naam het nieuwe plein krijgt wordt onthult om 11.00 uur met wijkteam en wethouder. In het midden van het plein wordt om 13.00 uur een mooi kunstwerk van Andriesen onthult.

Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er diverse kramen en acties deze dag, waaronder schminken en prijzenrad. Er is een hoogwerker waarmee vanuit grote hoogte rondgekeken kan worden en diverse foodtrucks, onder andere een ijs tuk-tuk. Ambitious zorgt voor leuke muziek. Op deze dag is het open monumentendag bij het Huis van Alles en zijn er binnen ook diverse activiteiten. De ontmoetingsbanken voor het Huis van Alles worden deze dag van mozaïek voorzien, ook u kunt uw steentje bijdragen.

Voor de klanten hebben de ondernemers een mooie goodiebag, zolang de voorraad strekt. Kortom, kom gezellig langs naar het vernieuwde winkelcentrum. Zaterdag 14 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Advertentie

Categorieën