Logo kobr.nl
Foto:

Blije gezichten in bus van buschauffeur Stefan

Reeuwijk - Op basisschool de Venen in Reeuwijk werken ze met verschillende thema's. Zo zijn ze 30 september gestart met het thema Vervoer. Tijdens dit thema behandelen ze alles wat met vervoer te maken heeft en leggen ze de kinderen uit waar ze in het verkeer op moeten letten.

Dit thema is erg feestelijk geopend voor de kleuters van groep 1 en 2. Rond de klok van half 10 stond er een echte stadsbus van Arriva voor de school. Met een echte buschauffeur. De papa van Danley, die in groep 1 zit bij juf Ineke, werkt voor het busbedrijf Arriva, dat de lijndiensten in onze regio verzorgt. Zo ook deze kennismaking met de bus. Stefan Vogelaar mocht de kinderen van alles vertellen over de bus, onder andere wat een dode hoek is en waar ze op moeten letten. En tot slot mochten de kinderen mee met een kort ritje langs één van de haltes in Reeuwijk.

Alle kinderen waren erg enthousiast. Eén van de kinderen bedankte de buschauffeur en zei: "Dit is het leukste wat ik ooit gedaan heb." Voor een aantal kinderen was het de eerste keer dat ze een ritje maakte in de bus. Ook buschauffeur Stefan vond het erg leuk om al die blije gezichten in de bus te hebben. Hij hoopt de kinderen nog een keer in de bus te zien.

Meer berichten