Raadslid van het jaar 2019 bodegraven-reeuwijk

Algemeen

Bodegraven-Reeuwijk - Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk kunnen dit jaar stemmen op hun favoriete gemeenteraadslid tijdens de Burgerlobby verkiezing 'Raadslid van het Jaar 2019'. Tot 30 november kan er worden gestemd op alle gemeenteraadsleden. De vijf raadsleden met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Vanaf 1 december tot en met 14 december kunnen inwoners dan opnieuw hun stem uitbrengen op een van deze vijf raadsleden in de finaleronde.

Tijdens de opname van het Jaaroverzicht 2019 van RTV Bodegraven 'Kerst en Kurk vanuit het Evertshuis' wordt bekend gemaakt wie het Raadslid van het Jaar 2019 is geworden. Stemmen kan via de link https://nl.surveymonkey.com/r/JSLVF83

Aanstaande woensdag 6 november is de live-on-air-podcast de Burgerlobby opnieuw rechtstreeks te beluisteren en te zien bij RTV Bodegraven. Inwoners kunnen bovendien via de Facebookpagina De Burgerlobby online vragen stellen aan een volksvertegenwoordiger over de onderwerpen die besproken worden. Dit keer is Reinoud Doeschot van GroenLinks Bodegraven-Reeuwijk te gast.

Radio Bodegraven is te ontvangen op

FM 107.8 in de lucht:

Ziggo: Analoog: FM 103.4

Ziggo: Digitaal: kanaal 917

Rekam – Caiway: FM 98.3

KPN, XS4ALL, NLE: kanaal 1056

Solcon : kanaal 3165

Telfort: kanaal 1065 of 3165

Tele2 : zoeken op menu: Radio Bodegraven

Advertentie

Categorieën