Afbeelding
Foto: Picasa

Oliebollenverkoop

Algemeen

Bodegraven-Reeuwijk - Voor uw oliebollen en appelflappen/beignets kunt u op diverse adressen binnen onze gemeente terecht, zowel op verkooppunten als bij verenigingen die een actie houden. Na de oproep van vorige week hebben wij de volgende adressen binnengekregen. Overigens staan er ook oliebollenkramen op diverse plekken en zijn deze producten ook bij de supermarkten te koop. Voor versgebakken oliebollen kunt u in elk geval terecht bij:

BROOD&KO

27, 28, 30 en 31 december verkoopt Brood & Ko oliebollen en appelbeignets in alle winkels. Bovendien bij alle winkels op 31 december óók kraamverkoop voor de winkels; in winkelcentrum Miereakker ook op zaterdag 28 december.

Gereformeerde gemeente Bodegraven

Het oliebollenteam van de Gereformeerde gemeente bakt ook dit jaar weer oliebollen en appelbeignets. De opbrengst is ook dit jaar weer voor stichting Addis Alem en de MAF. De zakken met 10 overheerlijke oliebollen of 5 appelbeignets kosten 7 euro. U kunt de oliebollen en appelbeignets tot en met 30 december bestellen op www.tfc-acties.nl of per tel. 0172-645959.

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen bakt traditiegetrouw weer oliebollen op Oudejaarsdag. De 'wijken worden gelopen' door de leden van OBK. U kunt dan uw bestelling plaatsen voor de oliebollen en/of de appelbeignets. Op Oudejaarsdag worden ze dan bij u thuisbezorgd. Ook kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven: familie Hoogendoorn (0348- 501473) of Gea van Esschoten (0348-501806). U kunt ook een mail sturen naar obk-driebruggen@live.nl. De kosten voor een zak van 8 oliebollen bedragen 5 euro en de appelbeignets 5 stuks voor 6 euro.

Hope against ALS

Zolang de strijd nog niet gestreden is gaat mij strijd tegen ALS door. Chris de Heij, ALS patiënt gaat met zijn team Hope against ALS de Mont Ventoux weer op, help je mee?! Ga naar https://oliebollen-against-als.jimdosite.com/ en bestel zes kakelversie oliebollen voor slechts 5 euro, afhalen 31 december RVC kantine in Reeuwijk-Dorp. Bestellen kan tot en met 29 december.

AKV Vriendenschaar

Zoals ieder jaar organiseert korfbalvereniging Vriendenschaar ook dit jaar weer een oliebollenverkoop. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging. U heeft al 10 oliebollen voor 6 euro. Bestellen via de oliebollenlijn 06-82915072 of via de website www.akv-vriendenschaar.nl/oliebollenactie-2019. U kunt uiterlijk tot en met 28 december 2019 18.00 uur uw bestelling plaatsen. U kunt de oliebollen in de kantine afhalen tussen 9.30 en 12.00 uur of u kunt ze bij u thuis laten bezorgen.

Hervormd Reeuwijk-Dorp

Ook dit jaar bakt Hervormd Reeuwijk-Dorp weer heerlijke oliebollen. Bestellen kan tot 29 december. 10 oliebollen met of zonder rozijnen kosten 7,50 euro en 5 appelbeignets bestel je voor 7,50 euro. Bestellen kan via oliebollen@hervormdreeuwijk.nl of tel. 06-40552208. De bezorging is gratis in postcodegebied 2811.

Spierings Oliebollenkraam

Spierings Oliebollenkraam staat op Winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk tot en met 31 december. Elke dag vers gebakken oliebollen.

Bonjour Deli Plaza

Jasper Ouwehand bakt met veel enthousiasme duizenden oliebollen. De verkoop is tot en met 31 december. Op de laatste dag van het jaar kunnen de oliebollen worden gekocht vanaf 4.00 uur 's morgens tot 16.00 uur 's middags.