Logo kobr.nl
Foto:

Marco de Hollander op Koningsdag naar Nieuwerbrug

Nieuwerbrug aan den Rijn - Oranjevereniging Prinses Juliana, TAP evenementen en Hugo Beijeman zijn al enkele maanden bezig met de organisatie van Koningsdag 2020.

De organisaties zijn bezig geweest met het bekijken en boeken van artiesten om deze dag zo gezellig mogelijk te maken voor jong en oud. Inmiddels is de eerste artiest geboekt: Marco de Hollander.

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de 'Vrolijkste Volkszanger van Nederland' die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Hij weet met zijn oer-Hollandse repertoire het publiek in te pakken. Met nummers als 'Dit wordt een avond', 'Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht' en 'Jij bent de leukste' scoorde hij leuke hits. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.

Dat gaat dus al een geweldig feest worden. Volgende maand hoopt de organisatie nog meer bekend te maken over het Koningsdagprogramma in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Ook zijn de organisatoren druk bezig met het aanschrijven van sponsoren en gelukkig hebben ze al veel positieve reacties binnen gekregen. Als u nog geen brief hebt gehad, maar wel wilt sponsoren, dan kunt u contact opnemen met Carla Vonk: c.d.vonk@gmail.com of 06-41970684.

                

Meer berichten