Logo kobr.nl
Foto:

Mooie prijzen BOV-spaarzegelactie

Bodegraven - Zaterdag 4 januari was het een drukte van belang bij de prijsuitreiking van de BOV-spaarzegelactie.

Er waren dit jaar dan ook meer dan zestig gelukkige prijswinnaars. De meesten kwamen naar PuntKomma om hun prijs in ontvangst te nemen, nieuwsgierig naar welke prijs zij hebben gewonnen. Dat bleef tot het laatst een verrassing.

De hoofdprijs van 1.000 euro is gewonnen door familie Veelenturf-Koster, Vlietkade in Bodegraven. Vader en kind waren er om de prijs in ontvangst te nemen uit handen van BOV-voorzitter Quint Langerak.

De BOV-voorzitter kijkt tevreden terug op het succes van deze lokale spaaractie. "Het grote aantal ingeleverde spaarkaarten toont aan dat inwoners volop hun inkopen doen in ons dorp. Ook mooi om te zien dat consumenten uit omliggende plaatsen hier hun volle spaarkaarten inleveren. In een tijd dat nogal eens met een schuin oog naar de webwinkels wordt gekeken, bewijst deze actie dat veel consumenten de fysieke winkels blijven bezoeken." Het totale prijzenpakket was ook dit jaar groot, mede dankzij de bijdragen van de deelnemende BOV-winkeliers. Hierdoor was er een grote variatie in prijzen. Zo waren er waarde- en cadeaubonnen van horecabedrijven, juweliers, parfumerie, slagerij, supermarkt en edelsmid. Fraai verpakte prijzen kwamen ook van speciaalzaken in mode, haar en beauty, bloemen, brood en banket, wonen en slapen, noten, boeken en tijdschriften en elektronica. Het maakt meteen goed duidelijk dat Bodegraven heel veel te bieden heeft.

De BOV stelde naast de fraaie hoofdprijs van 1.000 euro ook nog prijzen beschikbaar van 100 en 50 euro. Op www.bov-bodegraven.nl/zegelactie is het volledige overzicht te zien van alle prijswinnaars.

Meer berichten