Over Alzheimer en hoe je ermee omgaat Vliegeren met tegenwind

Algemeen

REEUWIJK - Bent u mantelzorger of familie van iemand met dementie, heeft u ermee te maken in uw werkveld of heeft u gewoon belangstelling voor dit onderwerp? Kom dan op dinsdag 4 februari om 19.00 uur naar De Reehorst voor een presentatie over dementie van theatergezelschap Vliegeren met tegenwind, met aansluitend de korte theatervoorstelling 'Plakband & Polaroid'.

Tijdens deze interactieve presentatie komen de volgende onderwerpen aan de orde: soorten en vormen van dementie en het daarbij passende gedrag, hoe werkt dat nu eigenlijk in de hersenen en hoe kan er op het gedrag gereageerd worden. De interactieve presentatie zal ongeveer een uur duren. Na een korte pauze wordt de voorstelling 'Plakband & Polaroid' gespeeld, een voorstelling over iemand met Alzheimer.

Deze presentatie en voorstelling worden gegeven in dienstencentrum De Reehorst in Reeuwijk. Inloop vanaf 18.30 uur. De toegang is gratis. Graag aanmelden via dereehorst@zorgpartners.nl of 0182-393222. Voor vragen kunt u terecht bij Elise Wijland, welzijnscoach De Reehorst. Kijk voor meer info over Vliegeren met tegenwind op vliegerenmettegenwind.wordpress.com.

Advertentie

Categorieën