Kledingbeurs 20 en 21 maart

Algemeen

BODEGRAVEN - Op 20 en 21 maart is er een gezellige kledingbeurs in Het Anker in Bodegraven. Er is leuk geprijsde voorjaars- en zomerkleding in vrijwel alle maten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Met een deel van de opbrengst steunt de organisatie de MAF, want niemand mag onbereikbaar zijn. MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het evangelie. Meer dan duizend (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen. Tevens gaat een deel van de opbrengst naar zendingswerkers uitgezonden vanuit de PKN gemeente te Bodegraven. Kijk voor meer info op maf.nl.

Kleding dient ingeleverd te worden in Het Anker of in overleg bij Johanni Koudstaal. Voorzie kleding graag duidelijk van nr., prijs en maat. Voor meer informatie, reglement en aanvraagnummer kunt u mailen naar johanniebbers@hotmail.com. De kledingsbeurs is op 20 maart geopend van 19.00 tot 21.00 uur en op 21 maart van 09.00 tot 11.00 uur. Locatie: Het Anker, Pastorieplein 2 te Bodegraven.

Advertentie

Categorieën