Logo kobr.nl

Computerhulp op afstand

BODEGRAVEN-REEUWIJK - In deze periode van strenge overheidsmaatregelen zijn we juist meer dan ooit aangewezen op de digitale hulpmiddelen. Omdat niet iedereen goed bekend is met deze apparatuur, heeft De Bibliotheek De Groene Venen een spreekuur voor 'computerhulp op afstand' in het leven geroepen.

Laptops, tablets en smartphones brengen en houden ons in contact met de 'buitenwereld'. Het spreekuur van Bibliotheek De Groene Venen is voor hen die vastlopen bij het huidige dagelijkse gebruik, die advies kunnen gebruiken bij kleine problemen of die uitleg wensen van bijvoorbeeld videobellen, Skype of Facetime. Tijdens de spreekuren krijgt u advies en/of hulp van vrijwilligers van de bibliotheek. De spreekuren zijn niet bedoeld voor het geven van cursussen.

De spreekuren starten vanaf dinsdag 7 april en zijn (voorlopig) elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Hoe vindt u de helpers van het spreekuur? Kijk op www.bibliotheekdegroenevenen.nl op de homepage onder het tabblad 'Computerhulp op afstand'.

Lees ook

Meer berichten