Afbeelding
Foto: FABIAN BOOT

Grootse opening van vernieuwde winkel

Zakelijk

BODEGRAVEN - Keurslager Kamerling nodigt u van harte uit om vanaf vrijdag 1 mei de gemoderniseerde winkel te komen bewonderen. De afgelopen week hebben zij met man en macht de winkel een grote make-over gegeven.

Eigenaren Jetze & Gea, zoons Mischa & Stan en het hele team van de slagerij zijn bijzonder trots op het resultaat! Met z’n allen hebben ze de plannen voor de verbouwing ontworpen en uitgevoerd. "In deze al bizarre maar vooral spannende tijd hebben wij toch besloten om onze verbouwplannen door te zetten. Stilstand is achteruitgang en met deze vernieuwing is de winkel zeker klaar voor de toekomst!" Er is ruimte gemaakt voor een nieuw vleeswarenmeubel. Daarnaast is hun broodjes/maaltijden corner vergroot, zodat zij u nog efficiënter en beter kunnen bedienen.

De vorstelijk belegde broodjes en (warme) maaltijden service zijn een begrip in Bodegraven en omstreken. "Dagelijks leveren wij onze producten bij vele adressen in Bodegraven en omstreken. We leveren vele zakelijke lunches bij bedrijven maar komen ook bij de mensen thuis die broodjes bestellen bij een speciale gelegenheid. Sinds dit jaar hebben wij ook een bezorgscooter. Hiermee kunnen wij nog betere service bieden omdat we op drukke momenten op meerdere adressen tegelijk leveren."

In de vernieuwde winkel is ook de cateringhoek geoptimaliseerd. Het is nu nog makkelijker en overzichtelijker om te zien welke diensten en services ze allemaal te bieden hebben buiten hun dagelijkse winkelactiviteiten om.

Nog meer beleving in de winkel

"Als u onze winkel binnenloopt krijgt u nu een nog mooier beeld van waar ons vlees vandaan komt. De regionale (Groene Hart) sferen zijn terug te zien op de nieuwe visualisaties. Wij werken met het Aerlande Rundvlees uit het Groene Hart. Prachtige runderen die genieten in de polder, lekker buiten in het seizoen en wanneer ze naar binnen gaan hebben ze ruime stallen met heerlijke strobedden tot hun beschikking."

Het varkensvlees die de slagerij gebruikt, komt uit het Friese Gaasterland. Puur, Hollands en verantwoord vlees dat zich kenmerkt met een randje vet dat zorgt voor een heerlijke smaak. Het vlees krijgt goede zorg, van boer tot bord. "Het nieuwe vleeswarenmeubel geeft ons meer ruimte voor het presenteren van onze huisgemaakte vleeswaren en bekroonde worstsoorten."

Een (h)echte slagersfamilie

De slagerij in het centrum van Bodegraven bestaat deze maand 63 jaar. In 1957 gestart door Sief (87) en Gre (85) Kamerling met een toonbank van 2 meter. Zoon Jetze (62) en vrouw Gea (57) Kamerling namen in 1975 het stokje over en hebben alle vierkante meters weten te benutten in de Kerkstraat. Inmiddels zijn ook alle drie de zoons van Jetze en Gea actief in het slagersvak in verschillende (keur)slagerijen. En ook de éénjarige vierde generatie heeft al wat slagerstrekjes... "Hij is helemaal gek op de goudbekroonde worstsoorten van de keurslagerij. Naast de hechte slagersfamilie zijn wij gelukkig en blij met onze vele klanten die ons elke dag weten te vinden en ons waarderen om onze kwaliteit en onze diensten en service. Het meest trots zijn we op ons team van enthousiaste medewerkers die elke dag weer met een lach de mooiste producten maken en de klanten bedienen. Samen staan we sterk!"

Online modernisering

Naast de ontwikkelingen in de winkel heeft ook de website www.kamerling.keurslager.nl een flinke update gekregen met daarbij de mogelijkheid tot het online bestellen van een groot deel van de producten. Indien gewenst kunnen de producten ook thuis worden bezorgd.

Sociale media speelt ook een steeds belangrijkere rol binnen het slagersbedrijf anno nu. "Op Facebook en Instagram laten we graag zien waar we voor staan en wat we doen, en klanten reageren hier veel op, zowel online als in de winkel en dus ook op die manier hopen wij ons vak te laten zien!"

Spectaculaire openingsactie

Om de opening van de verbouwde zaak te vieren ontvangen de eerste 100 klanten een waardebon van 5 euro bij minimale besteding van 15 euro. Daarnaast heeft de slagerij spectaculaire openingsaanbiedingen. Die geldig zijn tot en met zaterdag 19 mei. Het team van Keurslager Kamerling heet u van harte welkom op vrijdag 1 mei vanaf 8.00 uur in de vernieuwde Keurslagerij.

Advertentie

Categorieën