De video’s laten het prachtige winkelaanbod zien in Bodegraven en Reeuwijk.
De video’s laten het prachtige winkelaanbod zien in Bodegraven en Reeuwijk.

Bodegraven-Reeuwijk, koop lokaal!

Human Interest

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Het is inmiddels wel duidelijk dat we onze eigen winkeliers, horecaondernemers en dienstverleners in deze tijd moeten steunen. De website kooplokaal.inbr.nl maakt dat gemakkelijk. Hier hebben al veel van de winkels in Bodegraven-Reeuwijk hun speciale openingstijden en acties aangemeld. Ook verschenen vorige week twee mooie video’s van onze ondernemers in Bodegraven en in Reeuwijk. Ook daar was de boodschap: koop lokaal!

De video’s zijn gemaakt door Bjorn Remmerswaal, eigenaar van het Bodegraafse mediabedrijf BR Media Producties. Bjorn: "Tijdens het filmen viel me op hoe gedreven de ondernemers zijn. Hun enthousiasme maakt de video zo mooi.". Hij legde prachtig vast welke winkels we in Bodegraven en in Reeuwijk hebben en welke heerlijke en mooie producten zij hebben. Deze lokale ondernemers leveren geweldige service, juist nu. Met een paar aanpassingen staan zij voor ons klaar en leveren vaak zelfs bij je thuis. Het zijn winkels die we moeten koesteren. Daarom is het verzoek aan iedereen: Koop Lokaal!


kooplokaal.inbr.nl

Zo’n 75 bezoekers per dag weten inmiddels de openingstijden, bezorg- en afhaalmogelijkheden en leuke acties te vinden op kooplokaal.inbr.nl of op de socialmediakanalen van Koop Lokaal Bodegraven-Reeuwijk. Op dit moment hebben 85 winkels, horecagelegenheden en dienstverleners hun bedrijf aangemeld. Zo krijg je bij Expert en Vakgarage Bodegraven horecabonnen die je op een later moment kunt besteden, heeft foodtruck Just Say een vergunning gekregen om op Miereakker hun lekkers te verkopen en heeft Homemade4u/byAnja een leuke winactie georganiseerd. Nieuwe aanmeldingen worden op de website en op de socialmediakanalen van Koop Lokaal geplaatst.

Breed aanbod

De verschillende winkeliersverenigingen in Bodegraven-Reeuwijk steunen het initiatief van harte. Voorzitter van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) Quint Langerak: “We zijn trots op ons grote en diverse winkelaanbod in Bodegraven. Dat aanbod willen we graag behouden, ook na de crisis. Daarom is het belangrijk dat we deze ondernemers nu ondersteunen.”

Gratis aanmelden

Om een zo compleet mogelijk overzicht te krijgen van acties, bezorg- en afhaalmogelijkheden en openingstijden, kijk op kooplokaal.inbr.nl. Bedrijven kunnen zich nog steeds gratis aanmelden op deze website.

 

Advertentie

Categorieën