Afbeelding

Steun voor lokale cultuur en ondernemers

Algemeen

REEUWIJK - De Lionsclub Gouda-Reeuwijk organiseert ieder jaar een voorjaarsconcert voor zijn leden en partners. Dit jaar kan dat vanwege de COVID-19-crisis helaas niet. Toch ging het concert ook dit jaar door: online.

Zondag 10 mei zong de bekende Goudse singer-songwriter Maaike Ouboter drie liedjes. Dat deed ze vanuit haar eigen huis. En de 31 leden en hun partners keken en luisterden thuis naar het concert van Maaike.

Zaterdag bezorgde de club bij alle leden een pakket met een fles wijn, wat kaas en ham en een bloemengroet. De club heeft het pakket gekocht bij ’t Wapen van Reeuwijk, waar de leden tot voor de crisis een keer per maand bij elkaar kwamen. De bloemengroet is verzorgd door de Reeuwijkse bloemist FLWRS.

Het nuttige en het aangename
Op deze manier probeerde de Lionsclub het nuttige met het aangename te verenigen. Niet alleen zien en spraken zij elkaar weer eens, ook beleefden ze gezamenlijk en ontspannen een geweldig concert online onder het genot van een glas wijn. De club steunt op deze manier een lokale zangeres, een lokaal restaurant en een lokale bloemist die door de coronacrisis zwaar getroffen zijn.

Advertentie

Categorieën