Logo kobr.nl

Bruisend Reeuwijk gaat niet door

REEUWIJK - Afgelopen donderdag heeft het bestuur van Stichting Volksvermaak Reeuwijk de knoop doorgehakt en ervoor gekozen om Bruisend Reeuwijk dit jaar niet door te laten gaan. Voorzitter Rudi Otto: "Het is jammer, maar het is niet reëel om ervan uit te gaan dat Bruisend Reeuwijk begin september door kan gaan."

De organisatie had de line-up van het evenement in Reeuwijk al helemaal rond. "We hadden alle artiesten al geboekt. We gaan deze line-up nu verplaatsen naar volgend jaar en ze werken eigenlijk allemaal mee. Heel fijn! De line-up blijft dus nog even geheim!"

Daarnaast is het, ook volgens de organisatie Stichting Volksvermaak Reeuwijk, afwachten of volgend jaar de evenementen wel door kunnen gaan. Rudi: "We vinden het allemaal jammer, maar de gezondheid staat voorop. Daarom hebben we deze keuze gemaakt." Ook geeft hij aan dat ze de versoepeling van de maatregelen nauwlettend in de gaten houden. "We denken er wel aan om een kleine bijeenkomst of iets anders te organiseren. Maar of dat kan, is nog even afwachten."

Archiefbeeld: Dylan John Productions

Meer berichten