Afbeelding

Bloemen voor gasten Zonnebloem

Algemeen

BODEGRAVEN - De afdeling Bodegraven van de Zonnebloem heeft 160 gasten (cliënten) in haar bestand. Zij ontvingen allemaal bloemen met een lieve wens.

Een van de belangrijkste diensten van de Zonnebloem is het regelmatig een bezoekje brengen aan haar gasten. Vanwege de huidige situatie is dat niet mogelijk. Ook activiteiten en uitjes kunnen voorlopig niet plaats vinden. Het gevolg is dat er weinig tot geen contactmogelijkheden bestaan. Om toch de gasten een blijk van ondersteuning en belangstelling te geven heeft het bestuur onlangs alle gasten van afdeling gebeld om te informeren hoe het gaat. Daarnaast is recent naar allen een kaartje gestuurd met lieve wensen voor positiviteit en kracht.

Afgelopen week hebben ruim 20 enthousiaste vrijwilligers bij alle gasten een plantje aan de deur gebracht, gecombineerd met een kaartje en de lente/zomer Nieuwsbrief.

Zonnebloem Bodegraven is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van giften/donaties (zoals o.m. Lions Bodegraven) en een gedeeltelijke bijdrage uit de opbrengst van de loten verkoop die in het voorjaar altijd start. Hiervoor gingen vrijwilligers langs de deur om de loten aan te bieden. Helaas kan ook hier geen uitvoering aan worden gegeven. Uiteraard zijn de loten 2 euro per stuk wel te koop. Belangstellenden kunnen hiervoor terecht via www. Zonnebloem.nl/bodegraven, via facebook of tel. 0172-614610.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën