Logo kobr.nl
De twee woningen aan de Rijndijk
De twee woningen aan de Rijndijk (Foto: )

Woningen en openbare parkeergelegenheid op de oude bedrijfslocatie van Francken Metaal

NIEUWERBRUG - Op dinsdag 14 juli hebben de initiatiefnemers deNieuweOntwikkelaars en Goudriaan Jongerius Bouw in Het Wierickehuis in Nieuwerbrug een informatiemiddag/-avond gehouden voor omwonenden en belangstellenden. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk was ook ambtelijk vertegenwoordigd. De informatiemiddag/-avond werd goed bezocht en de plannen zijn positief ontvangen.

Aan de Rijndijk komen twee levensloopbestendige woningen, deze woningen zijn zeer geschikt voor senioren. De begane grond van de woning beschikt namelijk over een slaapkamer en een badkamer. Aan de Korte Waarder komen vijf starterswoningen welke geschikt zijn voor tweepersoons huishoudens. Op de begane grond beschikt de woning over een keuken en woonkamer en op de eerste verdieping over twee slaapkamers.

Goede parkeervoorziening
De openbare parkeervoorziening ligt achter de twee nieuwe woningen aan de Rijndijk en is bereikbaar via de Korte Waarder. Vanaf de Rijndijk loopt een voetpad naar de parkeerplaats. Dit is gedaan om de parkeerplaatsen goed bereikbaar te maken voor de bewoners/bezoekers van de woningen Rijndijk. De parkeerplaats telt zestien parkeervakken en daarnaast worden er nog drie parkeervakken gemaakt aan de Korte Waarder.

In verkoop
De planning is dat eind dit jaar de woningen in verkoop worden gebracht. Nieuws over het project is te volgen via de projectwebsite: www.rijndijkwonen.nl.

Meer berichten