Logo kobr.nl
Foto:

Nog heel even…

BODEGRAVEN - Nog even en dan stopt de expositie van kunstschilder Leo van den Boogaard. Leo is blij dat veel van zijn werken een nieuwe bestemming hebben gekregen.

De expositie is dan ook goed bezocht. Maar aan alles komt een eind. Zo ook aan deze tijdelijke expositie in de Kerkstraat 12 in Bodegraven. Tot en met 15 augustus is er nog een kans om een schilderij van Leo te bemachtigen.

“Het is een enerverende periode geweest. Ik had nooit gedacht dat zovelen naar mijn werk zouden komen kijken. En ook met een of meerdere schilderijen naar huis gingen,” vertelt Leo. “Elke keer was weer bijzonder. Veel plaatsgenoten kwamen om te kijken en een praatje te maken. Reuze gezellig.” Ook mooi dat het werk van deze Bodegraafse schilder zelfs over de landsgrenzen een plek aan de muur heeft gekregen.

Voor degenen die nog niet in de gelegenheid waren is er nog tot en met zaterdag 15 augustus tijd om de expositie te bezoeken. Haast is echter wel geboden, want de schilderijen vinden gretig aftrek bij de bezoekers.

Enthousiast vertelt Leo, dat er ook verzoeken kwamen om een bepaald werk te vervaardigen. Men heeft dan een idee of iets meegemaakt waaraan men een tastbare herinnering wil overhouden. In overleg wordt dan bekeken hoe het schilderij er uit zal komen te zien. “Dat is weer een heel ander dimensie van mijn werk. De gedachten van anderen omvormen tot een schilderij met emotionele waarde. Best bijzonder,” zegt Leo. “Maar wel heel erg leuk om te doen.”

Toch geen gelegenheid gehad om langs te komen? Ga dan naar www.leovdboogaard.com. Daar is bijna al zijn werk te bewonderen. Maar denk er aan, dat veel ervan inmiddels is verkocht.

Meer berichten