Afbeelding

Sportcentrum De Kuil officieel geopend

Sport

BODEGRAVEN – Optisport, marktleider op het gebied van exploitatie en beheer van onder andere zwembaden, heeft de exploitatie van het sportcentrum in Bodegraven overgenomen. Maandag 31 augustus heeft Sportcentrum De Kuil voor het eerst haar deuren als Optisport locatie geopend.

Met de komst van de nieuwe accommodatie in Bodegraven is de exploitatie van De Kuil overgenomen door Optisport. De afgelopen twee weken heeft Optisport door middel van verschillende activiteiten het gebruik van het nieuwe sportcentrum getest. Vanaf maandag 31 augustus is de accommodatie officieel in gebruik genomen en vinden alle activiteiten hier plaats.

Optisport is blij met de exploitatie van deze moderne en duurzame locatie en staat in de startblokken om de gasten te verwelkomen. Het nieuwe zwembad beschikt over een hypermodern wedstrijdbad, met o.a. onder water geluid voor synchroon zwemmers, en een extra verwarmd doelgroepenbad. Bij dit doelgroepenbad zit ook een peuterbad en de familieglijbaan. Met de verlichting (boven én onder water) en moderne muziekinstallatie zal er ook elke vrijdagavond een zwemdisco voor de jeugd t/m 13 jaar worden georganiseerd.

Naast vrijzwemmen is het de bedoeling dat dit bad veel activiteiten aanbiedt voor jong én oud. Zo heeft het multifunctionele doelgroepenbad een hellingbaan voor mindervalide mensen en beschikt het over twee beweegbare bodems. Hier zullen ook de meeste zwemlessen plaatsvinden volgens het Zed & Sop Zwemlesavontuur.

Duurzaam
Sportcentrum De Kuil kenmerkt zich als een uiterst duurzame accommodatie. Zo is het sportcentrum volledig gasloos en beschikt het over 720 zonnecollectoren waarmee o.a. het water wordt verwarmd.

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.500 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!

Meer informatie over Optisport: www.optisport.nl

Advertentie

Categorieën