Afbeelding

Sportcentrum Doets trekt er voor de 35e keer op uit

Sport

REEUWIJK - In het laatste weekend van augustus is Sportcentrum Doets voor de 35e keer met een groep leerlingen naar een externe trainingslocatie afgereisd. Dit jaar was de bestemming Austerlitz. Met een groep van meer dan 40 budosporters is hier getraind voor Kempo, Jiu Jitsu en Karate. De groep bestond uit leerlingen van het sportcentrum in de leeftijd van 12 tot 40 jaar die allemaal één van de bovenstaande budosporten bij Doets beoefenen. Acht budospecialisten verbonden aan het sportcentrum hebben de trainingen verzorgd.

Dit jaar was extra bijzonder. Op 26 september van dit jaar bestaat Doets 40 jaar. Om dit te vieren stond het weekend in het teken van de jaren '80. Tijdens een jaren '80 feest liet iedereen zien ook dans skills te bezitten en had iedereen zich uitgedost in toepasselijke kleding. Tevens werd eigenaar Roy Doets een certificaat overhandigd waaruit zijn inschrijving in het internationale register van de Budo Wall of Fame blijkt. Een register waar ook namen als Muhammed Ali en Bruce Lee in staan vermeld.

Het jaarlijkse Budo trainingsweekend was wederom een geweldig succes dit jaar en voldeed natuurlijk aan alle gestelde COVID-19 richtlijnen.

Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën