1e prijs Huttenbouw Driebruggen
1e prijs Huttenbouw Driebruggen Foto: Wim de Boevere

Alternatieve “Huttenbouw @ Home“ in Driebruggen

Human Interest

DRIEBRUGGEN - De omstandigheden waren anders dan voorgaande jaren en daarom heeft Speeltuinvereniging Wildebras voor de traditionele huttenbouwspeelweek gekozen voor een aangepaste opzet.

Om de kinderen toch hun zo populaire huttenbouw te geven, is er woensdagmiddag en -avond door het speeltuinbestuur bij alle deelnemers een riante hoeveelheid timmerhout bezorgd. Iedereen kon zijn bouw- en timmerinspiratie handen en voeten geven in de eigen tuin of op een andere geschikte plek in de buurt. Donderdag is er voor de meer dan zeventig timmermannen en -vrouwen op alle 34 bouwlocaties een verrassingspakket gebracht met daarin ook iets lekkers. Als extra verrassing kregen ze op vrijdagochtend nog allemaal een ijsje.

Zaterdagochtend is de jurycommisie op alle locaties langs geweest. Er is gekeken naar de bouwresultaten en de originaliteit. Na lang overwegen was de uitslag dat het bouwwerk van Nafthali, Ezra en Juda Bouwman de derde plaats heeft veroverd en de boomhut met kabelbaan van Sem Woudenbergh de tweede plaats. De in de huidige tijd zeer toepasselijke thuisstudielocatie ’Learning@Home 2020 - Snappet‘ met WiFi van Sanne en Daan de Hoog kreeg van de jury de eerste plaats. Zaterdagmiddag ontvingen alle winnaars een leuke prijs uit handen van de speeltuinvereniging.

Op de foto's: De eerste en twee prijs van de huttenbouw.

Tekst en beeld: Wim de Boevère

Advertentie

Categorieën