Logo kobr.nl
Foto:

Doe mee aan de fotowedstrijd en laat zien hoe mooi Reeuwijk is

REEUWIJK - Vorige zomer is de Initiatiefgroep Reeuwijk-Brug in 2030 om tafel gegaan om aan de hand van een aantal activiteiten de inwoners van Reeuwijk-Brug te laten meedenken over de toekomst van het dorp. Er werd onder meer een online enquête georganiseerd waar dorpsgenoten hun mening kunnen geven over allerlei ontwikkelingen binnen het dorp, zoals hoogbouw, sport, windmolens, duurzaamheid en de openbare ruimtes. Om het belang van deze online vragenlijst te onderstrepen en om nog meer inwoners te bereiken, organiseert de groep achter dit initiatief nu een fotowedstrijd waar iedereen uit Reeuwijk-Brug aan mee kan doen. Alles mag, zolang het onderwerp maar Reeuwijk-Brug is, dus architectuur, abstract, realistisch en meer. Meedoen kan door het in sturen van een foto naar reeuwijk-brug@dorpenwijk.nl. Vermeld daarbij duidelijk naam, adres, telefoon en leeftijd.

Er zijn drie leeftijdscategorieën: tot en met 12 jaar, 13 tot en met 17 jaar en tot slot de categorie 18 jaar en ouder. De wedstrijd bestaat uit twee rondes. Alle foto’s die ingestuurd worden, leggen de initiatiefnemers voor aan de jury, die bestaat uit dorpswethouder Inge Nieuwenhuizen, Lizette Visscher, beheerder van de

Facebookpagina Reeuwijk in Beeld Cornelis Hagen, Joke Roelofs van het Huis van Alles en dorpsteamlid Alexander Knibbeler.

De juryleden gaan aan de slag om per leeftijdscategorie twee foto’s te selecteren. De geselecteerde foto’s plaatsen de initiatiefnemers vervolgens weer online. Daarna gaan de inwoners aan de slag om de uiteindelijke winnaar per categorie te kiezen.

Prijzen
Zoals bij iedere wedstrijd zijn er mooie prijzen te winnen. Alle hoofdprijswinnaars mogen deelnemen aan een speciale masterclass skypesessie met Dasja van Dijk van Da’s Knuss Fotografie. Hierin gaat zij met de drie winnende fotografen tegelijkertijd aan de slag en geeft tips en tricks over fotografie, zodat van elkaars werk geleerd kan worden. Iedere tweede prijswinnaar krijgt een tegoedbon voor twee heerlijke pizza’s te besteden bij Just Say Pizza in Reeuwijk-Brug.

Enquête
De initiatiefgroep Reeuwijk-Brug in 2030 bestaat onder meer uit het Dorpsteam Reeuwijk-Brug, het B.I.R., de Vereniging Bedrijventerrein Zoutman en een aantal niet gebonden inwoners. De enquête is online terug te vinden via www.reeuwijk-brug2030.nl en loopt in ieder geval tot 7 oktober a.s.

Meer berichten