Logo kobr.nl
Foto:

Tent-Event editie 2020 dit jaar digitaal en coronaproof

REEUWIJK - Tent-Event-Reeuwijk gaat door van 21 tot en met 23 oktober. Dit jaar anders dan anders, maar met de zelfde activiteiten zoals je van hen gewend bent.

Kinderen tot 12 jaar start woensdag 21 oktober om 08.00 uur met een sketch van de dag. Deze is te volgen via YouTube. Daarna is er een speurtocht die je kunt afhalen bij de speciale afhaaltent op het parkeerterrein waar normaal het evenement wordt gehouden. Deze kun je dan zelf door Reeuwijk lopen met je vader, moeder, opa, oma of verzorger. Donderdag kun je Knutselen at Home met spullen die je ook kunt afhalen bij de speciale afhaaltent. Je kunt dan thuis lekker knutselen met je vrienden en/of vriendinnen. Op donderdagavond is er ook een poppentheater. Deze wordt gehouden in de zaal van de Ichthuskerk en is alleen voor kinderen tot 12 jaar. Als afsluiter is er vrijdag nog een Duik Erin Bingo met mooie prijzen. Ook deze kaarten kun je afhalen bij de afhaaltent.

Voor tieners vanaf 10 jaar is er een sport- en spelmiddag op woensdag. Donderdag kun je je opgeven voor een pannenkoeken bakmiddag. Tijdens deze bakmiddag bak je voor alle Reeuwijkers boven de 60 jaar. Je kunt je via de website opgeven hiervoor. Vrijdag kun je nog deelnemen aan Border Patrol op de parkeerplaats naast de afhaaltent.

Voor 18 jaar en ouder is er op woensdag een Lady’s only activiteit. Dit jaar is het Crea At Home. Je kunt je hiervoor opgeven via de website. Je kunt dan het Crea pakket en handleiding afhalen bij de tent op de parkeerplaats waar het evenement normaal gehouden wordt. Op woensdagavond is er een speciale Duik Erin Bingo met mooie prijzen. Deze kun je live volgen via YouTube en/of Facebook. Kaarten zijn hiervoor te verkrijgen via de speciale afhaaltent op het parkeerterrein.

Afsluiting
Op vrijdag is er dit jaar een afsluiting met een Walking Dinner (een rondje lopen en eten door Reeuwijk). Opgeven hiervoor kan met het hele gezin via de website en formulier wat verkrijgbaar is in de afhaaltent. Voor alle activiteiten gelden de corona regels, handen wassen en houd anderhalve meter afstand van elkaar. Mondkapje mag maar is niet verplicht!

Kijk voor het complete programma op www.tent-event-reeuwijk.nl.

Meer berichten