Logo kobr.nl
Foto:

Angstig en/of eenzaam thuis? SAM denkt mee

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Sinds een week zijn de coronamaatregelen een stuk strenger geworden, met als gevolg dat iedereen weer (meer) thuis zit. Voor de één is dit geen probleem, die heeft voldoende om handen en meerdere sociale contacten. Voor de ander is het minder eenvoudig. Die voelt de muren op zich afkomen, heeft weinig mensen om mee te praten, voelt zich eenzamer en ontwikkeld misschien (meer) depressieve klachten. Om hulp vragen kan lastig zijn, soms wordt zelfs gedacht dat het niet nodig is. Maar, het kan fijn zijn om te weten dat er mensen zijn die aan hen denken. Die hen soms verrassen met sociaal contact of ideeën voor dagbesteding. Denk bijvoorbeeld aan een telefoontje, een kaartje, een knutselidee of een lekker recept.

Lijkt u dit fijn? Of kent u iemand die hier behoefte aan heeft? Neem dan contact op met SAM. Samen met vrijwilligers slaat SAM de handen ineen om lichtpuntjes te creëren in deze moeilijke tijd. Blijken er toch grotere hulpvragen te zijn? Dan denkt SAM met u mee.

Wilt u meehelpen aan dit project? Dat wordt zeer op prijs gesteld. SAM zoekt helpende handen in verschillende rollen: mensen die de ideeën uit willen werken en mensen die de ideeën willen uitvoeren, bijvoorbeeld door het schrijven van een kaartje. Neem contact op via info@samwelzijn.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur via 0172-614500.

Meer berichten