Zonnebloem uitslag lotenverkoop afdeling Reeuwijk, Waarder, Driebruggen

REGIO - Dit jaar was een moeilijk jaar om met de Zonnebloemafdeling Reeuwijk, Waarder en Driebruggen loten te verkopen door de uitbraak van COVID-19. Daarom is het mooi om te vertellen dat ze toch nog 3300 loten huis-aan-huis hebben kunnen verkopen en enkele loten online. Zij willen u heel erg bedanken voor deze steun.

In de afgelopen tijd heeft de afdeling niet veel uitjes kunnen realiseren, maar de vrijwilligers hebben wel contact gehouden met de gasten. Ook hebben ze af en toe een leuke attentie gebracht bij de gasten om te laten weten dat er aan ze gedacht wordt. De vrijwilligers hopen tijdens de feestdagen nog extra aandacht te kunnen besteden aan de gasten. Door de verkoop van loten kunnen er weer vele mooie activiteiten georganiseerd worden. En in het nieuwe jaar kunnen ze waarschijnlijk weer leuke uitjes samenstellen. Daarom is deze loterij zo belangrijk voor iedereen.

Op 12 oktober heeft de trekking van de loterij plaatsgevonden. In Reeuwijk, Waarder en Driebruggen zijn meerdere prijzen gevallen. Bekijk de winnaars op www.zonnebloem.nl/loterij of bel naar tel. 0900-0633. Alle lotenkopers en vrijwilligers worden hartelijk bedankt voor hun steun en inzet.

Meer berichten