Afbeelding

Evertshuis theater en bibliotheek gesloten

Algemeen

BODEGRAVEN - Het is definitief: theaters en bibliotheken in Nederland zijn twee weken gesloten. Dit nieuws werd bekend gemaakt tijdens de landelijke persconferentie van 3 november. Dus ook het Evertshuis is twee weken dicht.

Tot nu toe kon het Evertshuis bezoekers gastvrij en coronaproof ontvangen in onze intieme theaterzaal met max. 30 personen, maar dat gaat voorlopig niet. Het Evertshuis is gesloten tot 19 november, ook de bibliotheek is niet toegankelijk. Alleen burgerzaken is op afspraak bereikbaar. In overleg met impresariaten en artiesten zijn alle theatervoorstellingen en films in ieder geval geannuleerd tot en met 21 november. Programmeur Esther Didden laat weten: “Ik heb nog nooit zo vaak voorstellingen moeten verplaatsen in een lopend theaterseizoen als dit jaar!” Als u tickets heeft gekocht voor een voorstelling of film die geannuleerd of verplaatst is in verband met de aangescherpte maatregelen, dan wordt u hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht door het Evertshuis. Uw tickets blijven geldig.

De eerstvolgende voorstelling is het ukkieconcert op woensdagochtend 25 november. Hiervoor zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. Communicatiemedewerker Alice Bekkering: “We blijven de mensen zo goed mogelijk informeren over alle wijzigingen, op de website en social media kanalen staan de laatste updates. We zijn ontzettend blij met alle ingeleverde briefkaarten voor het behoud van het Evertshuis, het zijn er inmiddels al meer dan 1000!” De kaarten kunnen nog steeds worden ingeleverd bij het Gemeentehuis of in de brievenbus bij het Evertshuis. Heeft u een specifieke vraag? Stuur dan een mail naar info@evertshuis.nl. Het theaterkantoor is ook gesloten en daarom is het Evertshuis ook telefonisch beperkt bereikbaar. Reserveren van tickets kan alleen online via www.evertshuis.nl.

“Blijf gezond en bedankt voor uw begrip,” aldus team Evertshuis.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën