Goede Doelen Actie in Waarder levert veel op | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Goede Doelen Actie in Waarder levert veel op

WAARDER - Het zijn momenteel andere tijden, ook voor de sinds jaar en dag traditionele goededoelenmarkten in Waarder. Vanwege de coronamaatregelen konden vanzelfsprekend de befaamde jaarlijkse rommelmarkt rondom de NH kerk en de bekende Goede Doelen Markt in de Oude School geen doorgang vinden. De organisatoren hebben om die reden de koppen bij elkaar gestoken en een andere oplossing bedacht, want juist in deze corona tijd is steun hard nodig.

Er is een actie georganiseerd waarin een breed aanbod van producten kan worden besteld en waarvan de opbrengst wordt verdeeld over de verschillende doelen en instellingen. Die doelen zijn Adullam, GBS, Stichting Ontmoeting, Woord en Daad, GZB (tfc. Marieke), Waarder helpt Roemenië, de Derby shop, vakantieweken gehandicapten, Mbuma zending, Friedensstimme, African Hands, GZB(tfc. Thomas en Cobi Roest) en Open Doors.

Bestellingen konden tot dinsdag 3 november worden doorgegeven middels in Waarder en Driebruggen huis-aan-huis verspreide flyers met de producten- en bestellijst, of via een op de flyer aangegeven e-mailadres, telefoonnummer of inleveradres. De bestelde producten werden bezorgd of afgehaald vanaf donderdag 5 november 17.00 uur. Er was een breed aanbod van producten met onder meer bananen, appels, peren, druiven, snoeptomaatjes, komkommers, verse kip en kipproducten van de poelier, de bekende boerenkaasjes van de rommelmarkt, boterkoek (bekend van Broodje, kaas en eieren) en amaryllisbollen.

De gezamenlijke goededoelenorganisaties hebben met deze aangepaste en daardoor alternatieve actie een goede zet gedaan, want met veel dank aan de bedrijven en de velen die vrijwillig hebben meegewerkt en bijgedragen, kan er na verrekening van enkele kleine kosten naar elk van de dertien doelen het mooie bedrag van ruim 450 euro worden overgemaakt.

Meer berichten