Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden nu online | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden nu online

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Omdat het nu lastig is om een fysieke bijeenkomst te organiseren, heeft Bibliotheek De Groene Venen iets nieuws: Walk&Talk Online! Graag nodigen zij alle werkzoekenden uit om deel te nemen aan deze online netwerkbijeenkomst op 24 november van 09.30 tot 11.00 uur.

Het thema van deze eerste online bijeenkomst is ‘Solliciteren in de tijd van nu’. Juist nu zijn er veel werkzoekenden. Maar het solliciteren is niet meer wat het vroeger was. Er is ontzettend veel veranderd. Is jouw LinkedIn helemaal up-to-date? En ben je goed online bereikbaar? Hoe presenteer je je in een online gesprek? Allemaal vragen die je misschien hebt en waar wij jou antwoord op gaan geven.

Mediacoach Elja Franken is gastspreker en geeft diverse tips en tops om jouw zoektocht naar werk digitaler te maken en dus in de tijd van nu. Misschien zit je nu veel thuis en is dit het moment om even met andere gelijkgestemden hierover te praten. En het is ook een mooie manier om meer vertrouwd te raken met online bijeenkomsten. Praat mee en meld je aan via walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl. Er zitten geen kosten aan verbonden en de link wordt gestuurd na aanmelding.

www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Meer berichten