Ronald van Assen lanceert fairytale fantasy | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Ronald van Assen lanceert fairytale fantasy

BODEGRAVEN – 28 november 2020 verschijnt het nieuwste boek ‘De tranen van de eenhoorn’ van Ronald van Assen. Tijdens het online BOEK10 Event wordt de fairytale fantasy De tranen van de eenhoorn van Ronald van Assen gelanceerd. De tranen van de eenhoorn is een spannend en soms ontroerend verhaal waarin alles draait om klassieke fantasy thema’s als de strijd tussen goed en kwaad, opoffering en vriendschap.

Signeeractie 
Omdat signeren in een boekwinkel met alle coronamaatregelen lastig is, heeft Ronald een actie bedacht zodat inwoners van Bodegraven-Reeuwijk toch een gesigneerd exemplaar kunnen bemachtigen. “Wanneer iemand bij mij in de periode van 30 november t/m 11 december een exemplaar besteld, kom ik hem persoonlijk, gesigneerd en voorzien van een leuke attentie langsbrengen,” aldus Ronald. Contact opnemen kan via ronaldvanassen@hotmail.com. Een exemplaar aanschaffen via de lokale boekhandel is ook mogelijk.

Ronald van Assen
Ronald van Assen (Delft, 1971) begint op zijn veertigste, na een moeilijke periode in zijn leven, met schrijven. In eerste instantie schrijft hij op therapeutische basis, maar het schrijven geeft hem zoveel voldoening dat hij ermee doorgaat. Hij heeft inmiddels meerdere boeken op zijn repertoire staan. Zijn boeken bevatten vaak een diepere boodschap. Veel van wat hij schrijft, is afkomstig uit eigen ervaring.

De tranen van de eenhoorn
De bevolking van Invisia staat op het punt te worden uitgeroeid. Legers afzichtelijke wezens trekken op naar de hoofdstad Amarena. Als de troonopvolgster wordt vergiftigd, is de chaos compleet. Slechts de tranen van de eenhoorn bieden uitkomst. Vier personen zetten hun leven op het spel om het kostbare vocht te bemachtigen. Als alles verloren lijkt voor de bevolking van Amarena, komt er hulp uit onverwachte hoek.

Het verhaal speelt zich af in Invisia, een verborgen deel van de aarde. Invisia wordt bevolkt door bekende rassen als mensen, elfen, dwergen, aardmannen en trollen, maar ook door andersoortige wezens zoals smorgels, arachnieten en mockels. Het lijkt op de aarde zoals wij haar kennen met steden, bossen, bergen en akkers, maar pas op … in Invisia is niets wat het lijkt.

Meer berichten