Steun de horeca en doe mee met de #bestelchallenge! | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Steun de horeca en doe mee met de #bestelchallenge!

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Doe mee aan de bestelchallenge! Steun de lokale horeca door te bestellen en deel een foto van jouw bestelmaaltijd met #bestelchallenge. Tag in het bericht twee anderen en daag ze uit om te bestellen!

De horeca in Bodegraven-Reeuwijk heeft veel leuke en hartverwarmende reacties gekregen op alle bestel- en bezorginitiatieven die de afgelopen tijd zijn opgezet. Flink wat inwoners hebben inmiddels heerlijke, lokale maaltijden besteld. Toch kan de horeca nog een extra steuntje in de rug gebruiken. Doe daarom mee aan de #bestelchallenge!

Hoe kun je mee doen?
Iedereen kan aan de #bestelchallenge meedoen. Plaats een bestelling bij een van de restaurants in Bodegraven- Reeuwijk. Maak een leuke foto of video wanneer je de bestelling ophaalt, wanneer deze thuis wordt bezorgd of gewoon van al het lekkers op tafel. Zet het op je social media en gebruik daarbij de hashtags #bestelchallenge en #kooplokaalinbr. Natuurlijk daag je twee andere dorpsgenoten uit Bodegraven-Reeuwijk uit door hen in je bericht te taggen, zodat zij ook bij lokale horeca gaan bestellen.

Afhalen en bezorgen
Het lijkt erop dat onze restaurants nog minimaal tot en met half december gesloten moeten blijven. Dat betekent een zware financiële dobber voor de lokale horecaondernemers. Afhalen en bezorgen is gelukkig wel mogelijk. Een uitgebreid overzicht van horeca en bestelmogelijkheden vind je op kooplokaal.inbr.nl.

Meer berichten