Jan de Boer en Teus de Wit.
Jan de Boer en Teus de Wit.

Directiewisseling Versluys Groep

Zakelijk

BODEGRAVEN - Versluys Groep maakt bekend dat de heer Teus de Wit per 1 januari 2021 in verband met zijn pensionering terugtreedt als algemeen directeur van Versluys Groep. De algehele leiding van het bedrijf wordt per deze datum overgenomen door de nieuwe statutair directeur de heer Jan de Boer, thans voorzitter-directeur van KWS b.v., onderdeel van VolkerWessels.

Met de benoeming van de heer De Boer bestaat het directieteam van de Versluys Groep verder uit Patrick van Wijngaarden (directeur Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V.), Remco Mur (directeur Versluys Verkeerstechniek B.V.) en Sylvia van den Berg (financieel directeur).

Versluys Groep, als familiebedrijf al sinds 1898 actief op het gebied van aanleg en onderhoud van wegen in Hollands Midden, is een modern en goed geoutilleerd wegenbouw- en verkeerstechniekbedrijf dat de laatste decennia landelijk werkt en gestaag groeit. Met de komst van Jan de Boer wil Versluys Groep haar toonaangevende positie in de sector bestendigen en verder uitbouwen.

De heer De Wit blijft aan de Versluys Groep verbonden vanuit zijn rol als voorzitter van de STAK (Stichting Aandeelhouders Kantoor) van de onderneming.

Advertentie

Categorieën