Open kerk in Waarder | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Open kerk in Waarder

WAARDER - Als u op dinsdag-, donderdag- of zaterdagochtend door Waarder rijdt, kan het u bijna niet ontgaan. Twee grote spandoeken nodigen u uit om een bezoek te brengen aan de Hervormde Kerk. In het najaar van 2020 is het initiatief ontstaan om de kerk doordeweeks op bepaalde dagen geopend te houden. Voor mensen die niet naar een kerkdienst gaan in verband met de coronacrisis, maar juist ook voor mensen die nog nooit in de kerk zijn geweest.

Dankzij de inzet van een aantal gemeenteleden is de mogelijkheid ontstaan om in alle rust naar de kerk te komen. De deuren staan open voor een ieder die wil mediteren, Bijbel wil lezen of gewoon de kerk wil bekijken. Vanuit de Hervormde Kerk is een groep vrijwilligers, van jong tot oud, ontstaan die elkaar afwisselen in het ontvangen van bezoekers. Juist in deze tijd wil de Hervormde Kerk steun geven aan iedereen die dat nodig heeft.

U bent van harte welkom op dinsdag en donderdag van 07.00 tot 21.00 uur of op zaterdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur in de Hervormde Kerk (Dorp 15, Waarder). Voor meer informatie kunt u kijken op www.hervormdwaarder.nl.

Meer berichten