Afbeelding

Flexplek Reeuwijk biedt oplossing voor een tijdelijke werkplek

Zakelijk Bedrijfsberichten

REEUWIJK - Geconcentreerd werken, bellen met klanten, deadlines behalen, en dat terwijl het thuis rumoerig is doordat de kinderen ook thuis zijn. Thuiswerken vraagt in veel gevallen veel van een werknemer. Flexplek Reeuwijk speelt hier handig op in door zes werkplekken aan te bieden in de Fokkerstraat te Reeuwijk.

Vincent van Leeuwen en Peter de Jonge zien om zich heen dat veel mensen moeite hebben met thuiswerken, maar niet op kantoor terecht kunnen. Zij besloten hierop in te spelen en een deel van hun kantoorruimte aan de Fokkerstraat in te richten voor thuiswerkers. In de kantoorruimte zijn zes werkplekken ingericht waar je, met inachtneming van de huidige coronamaatregelen, ongestoord kunt werken. De plekken zijn te huur per dag, per week en per maand, waardoor je ervoor kunt kiezen om enkel een plek te huren wanneer dit nodig is, of een plek te huren voor een langere periode.

De werkplekken zijn zo ingericht dat er voldoende afstand is tussen de bureaus, waardoor ze ook geschikt zijn om rustig (video)belafspraken te voeren. De werkplekken bij Flexplek Reeuwijk stimuleren daarnaast het dynamisch werken. De bureaus zijn in hoogte verstelbaar, waardoor er ook staand kan worden gewerkt en een aantal bureaus is voorzien van een deskbike: een ergonomische bureaustoel waarop je kunt fietsen en dus ook tijdens het werk in beweging kunt blijven.

Flexplek Reeuwijk is een initiatief van Vincent van Leeuwen en Peter de Jonge en is gevestigd op Fokkerstraat 16 in Reeuwijk. De werkplekken zijn te reserveren via www.flexplekreeuwijk.nl. In de Fokkerstraat kan gratis geparkeerd worden.

Advertentie

Categorieën