‘Met lef!’ zelfverzekerder in contact | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

‘Met lef!’ zelfverzekerder in contact

REGIO - GGZ Rivierduinen biedt vanaf maandag 12 april de cursus Met lef! aan. Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich minder angstig en gespannen willen voelen in het contact met anderen.

Op het werk, in de supermarkt of op een verjaardag: elke dag kom je mensen tegen. Familieleden, vrienden, kennissen en totale vreemden. Sommige mensen zijn angstig, gespannen en onzeker in deze contacten met anderen. Dit wordt ook wel omschreven als verlegenheid of sociale angst. Het voeren van een gesprek of het geven van een mening kan dan heel lastig zijn. En het kan heel aantrekkelijk worden om situaties waarin je sociaal moet doen, zoals verjaardagen of vergaderingen, zoveel mogelijk te vermijden. Is dat herkenbaar? Misschien is de cursus ‘Met lef!’ dan iets voor je.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten. Afhankelijk van de coronamaatregelen zal deze cursus in Alphen aan den Rijn of online via Zoom plaatsvinden. Kijk voor actuele informatie en aanmelden op rivierduinen.nl/agenda of mail naar preventie@rivierduinen.nl.

Meer berichten