Agenda Samen voor Elkaar | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Agenda Samen voor Elkaar

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Samen voor Elkaar bundelt en organiseert acties en activiteiten om de verbinding ondanks de sociale beperkingen toch te blijven aangaan. Coronaproof. Samen, met én voor elkaar!

Gemeentebreed
Op 24 maart is het lokale IK-GROETJE-DAG in Bodegraven-Reeuwijk. De zon schijnt en de vogels fluiten. Het voorjaar is begonnen en we gaan weer wat meer naar buiten. De afstand tussen mensen is echter nog groot, letterlijk en figuurlijk: door de mondkap en 1,5 meter. We zigzaggen over de trottoirs. Laten we elkaar daarom wat vaker groeten. Met een simpel ‘hallo’ zeg je eigenlijk: hé, ik zie je! Op 24 maart blaast Samen voor Elkaar deze goeie gewoonte nieuw leven in en ze hopen dat jij mee doet!

Ook de kaartenactie loopt nog door. Samen voor Elkaar heeft speciaal voor jou een kaart ontworpen, om door te sturen naar iemand die je een warm hart toe draagt. Laat het roodborstje de brenger zijn van een hartverwarmende tweet. De kaarten zijn in Bodegraven te verkrijgen bij Jumbo Raadhuisplein en Vromade en de Albert Heijn. Kijk op www.samwelzijn.nl/samenvoorelkaar.

De posters om je buurt uit te dagen hangen nog steeds. De campagne ‘Daag je buurt uit’ van de buurtsportcoaches zorgen ervoor dat jij in beweging bent. Zie jij zo’n poster? Stap er op af, kijk wat voor beweging of actie op de poster staat afgebeeld en voer deze uit. Kijk voor meer informatie op www.senw-br.nl.

Tip
Deel een thuiswerkplek. Een rustige studeer of werkplek over? Stel deze beschikbaar voor een jongeren of werkende bij jou in de buurt.

Online
Iedere maandag en dinsdag 10.00 tot 11.00 uur en donderdag 10.30 tot 11.30 uur is de digitale huiskamer van Kernkracht & GGZ Rivierduinen. Aanmelden kan via m.bos@rivierduinen.nl.

Digitaal klaverjassen kan nu eenvoudig met jouw vrienden of familie. Je kunt namelijk aan je eigen digitale tafel klaverjassen. Duidelijke uitleg en/of direct een spel starten kan via www.klaver.live

Paasactie
Psst, Op 4 april organiseert Samen voor Elkaar een superleuke Paasactie voor jong en oud. Enkele voorbeelden zijn: paaseieren zoeken, fietsen, wandelen en koffiedates. Meer info volgt.

www.samwelzijn.nl/samenvoorelkaar

Meer berichten