<p>Minibieb waar ook kinderboeken in staan op de hoek van de Karel Doormanstraat en de Eendrachtsweg in Bodegraven.</p>

Minibieb waar ook kinderboeken in staan op de hoek van de Karel Doormanstraat en de Eendrachtsweg in Bodegraven.

(Foto: )

Ook kinderboeken in de minibieb

BODEGRAVEN - Je ziet het wel vaker aan de kant van de straat, zo’n klein boekenkastje waar boeken in staan die graag willen worden meegenomen. Wat je daarentegen maar zelden ziet, zijn kinderboeken in die minibiebjes. Dat is jammer! In de Bodegraafse Zeeheldenbuurt is wel een minibieb met kinderboeken. En er wordt veel gebruik van gemaakt!

Lezen is leuk en misschien is voorlezen nog wel leuker, dan beleef je immers samen het verhaal en geef je samen kleur aan het verhaal van de schrijver. Kinderboeken zijn bovendien niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen voor wie de Nederlandse taal nog knap lastig is.

Op de hoek van de Karel Doormanstraat en de Eendrachtsweg staat de minibieb voor iedereen die van boeken houdt. De boeken zijn (uiteraard) gratis. Je mag ze houden of je brengt ze terug, zodat de volgende net als jij kan genieten van het boek. Als jij zelf boeken hebt die anderen mogen lezen, dan kun je die natuurlijk ook in de minibieb leggen. Zo blijft er altijd genoeg te lezen!

Tekst en beeld: Marlien van Leeuwen

Meer berichten