Foto:

Schoolfeest nóg leuker dan een schoolreisje

BODEGRAVEN - Op donderdag 3 juni 2021 was het feest voor alle leerlingen van de Verhoeff-Rollmanschool. Eigenlijk zouden ze op schoolreis gaan, maar dat kon vanwege de coronamaatregelen niet door gaan. Toch waren er geen sippe gezichten op die donderdag. De meesters en juffen hadden namelijk een schoolfeest georganiseerd!

De dag begon al vrolijk met fijn voorjaarsweer. Het versierde plein maakte het nog extra feestelijk.

Groepen 0 tot en met 5a hebben genoten van de voorstelling van het prentenboek ‘Woeste Willem’. Woeste Willem is een humeurige en mopperende zeerover, maar met het jongetje Frank sluit hij vriendschap en aan hem vertelt hij al zijn avonturen. Dat was leuk en spannend! Groepen 6a t/m 8 zijn ook op avontuur gegaan. Voor hen was er een activiteit met VR-brillen, waarin ze een virtuele reis maakten naar allerlei werelddelen.

Natuurlijk ging iedereen ook heerlijk buiten bewegen. Op de sportvelden van VV Bodegraven stonden springkussens waar de kinderen op konden klauteren. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Van feest en avontuur krijg je zin in iets lekkers. Daarom stond de frietkraam klaar met voor iedereen een traktatie.

Al deze activiteiten zorgden voor blije gezichten. Leerlingen genoten van ieder onderdeel. Aan het eind van het schoolfeest zei één van hen: “Nog leuker dan een schoolreisje!”

Meer berichten