<p>Het huidige bestuur van Platform-Z (vlnr): Jennifer Verbaan-Thoen, Leander Hamel, Ciska Tijssen-van Dam, Olaf van Dijk met in hun midden Matthja Sterk.</p>

Het huidige bestuur van Platform-Z (vlnr): Jennifer Verbaan-Thoen, Leander Hamel, Ciska Tijssen-van Dam, Olaf van Dijk met in hun midden Matthja Sterk.

(Foto: )

Matthja Sterk krijgt ‘lintje’ voor haar inzet bij Platform-Z

BODEGRAVEN - Tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van 1 juli in de Hortus Populus werd Matthja Sterk op een wel heel speciale manier in het zonnetje gezet. Ze kreeg een ‘lintje’ en haar eigen tijdschrift, als dank voor haar jarenlange inzet als bestuurslid van Platform-Z, de vereniging voor zelfstandige professionals in Bodegraven-Reeuwijk.

Matthja heeft met haar energieke enthousiasme vele events georganiseerd, zowel voor leden als voor niet-leden. Kennisbijeenkomsten over allerlei onderwerpen waar je als zzp-er mee te maken krijgt, meetings ter inspiratie, masterminds voor onderling support en uiteraard ook ontspannen borrels. Matthja heeft op een professionele manier het jaarlijkse ‘Platform-Z Evertshuis-event’ op de kaart gezet: een goed bezochte bijeenkomst met een inspirerende spreker en na afloop een netwerkborrel. Vele (zelfstandig) ondernemers hebben de weg naar deze avond al gevonden. Overigens blijft Matthja verbonden aan de organisatie van dit grote event: donderdag 30 september staat de volgende op de agenda, met inspirator Daniëlle de Jonge.

Tot haar grote verrassing kreeg Matthja naast het lintje een eigen tijdschrift: STERK. Met daarin onder andere een tijdlijn van 5 jaar Platform-Z. Een overzicht van events en bijeenkomsten waar Platform-Z trots op kan zijn. Dit tijdschrift is voor iedereen digitaal beschikbaar (op te vragen via info@platform-z.nl).

Na ruim een jaar van improviseren en veel online-meetings vanwege de COVID-19-beperkingen hoopt Platform-Z na deze zomer weer vol van start te kunnen gaan met een goedgevulde agenda. Op het programma staan (naast het Evertshuis-event) een LinkedIn PRO-workshop, een bedrijfsbezoek en speeddaten. De ervaring is dat er (steeds meer) behoefte is onder zzp-ers om elkaar op te zoeken, het netwerk uit te breiden, kennis te delen en te verdiepen. Juist in deze tijden. Platform-Z zal dat blijven faciliteren.

Meer berichten