Foto:

Geslaagd familietoernooi

Hockey Club Reeuwijk Bodegraven heeft het nieuwe seizoen geopend met het jaarlijkse familietoernooi. Nadat het vorig jaar niet door kon gaan, bleken vele leden er dit jaar extra veel zin in te hebben, want er was nu een recordaantal aan teams en deelnemers.

Bodegraven-Reeuwijk

Het bestuur en de toernooicommissie hadden een gedegen plan bedacht om te zorgen dat dit evenement zou voldoen aan alle geldende corona maatregelen voor evenementen. Daarom vond bij het toegangshek de controle voor een coronabewijs of testbewijs plaats. De dag startte met een clinic van Streethockey waarbij coole tricks konden worden aangeleerd van hockey pro’s. Tevens was er de mogelijkheid om in te schrijven voor het jaarlijkse ‘bitjes happen’, waarbij tandartsen een op maat gemaakt bitje maken; verplicht op het hockeyveld.

Voor het toernooi werd er gehockeyd in vier poules: twee voor jeugdteams en twee voor familieteams. Het werd afgesloten met een finale tussen de winnaars van deze poules in de vorm van een sensationele Shoot Out competitie, waarbij de speler één op één met de keeper probeert te scoren binnen acht seconden. De middag eindigde met een DJ en een uitstekende barbecue. 

Meer berichten